hemsidaHRR

WAD20152
was2016

Engagera dig i Hiv-Sverige

Vad kul att du vill engagera dig i Hiv-Sverige!

Här nedan har vi samlat information om hur du kan engagera dig och stödja vårt arbete till förmån för personer som lever med hiv.

Enskilda personer, oavsett hivstatus, kan genom att bli medlem i Hiv-Sverige visa sin solidaritet med personer som lever med hiv i Sverige samt stödja oss i arbetet med att  förbättra villkoren och rättigheterna för personer som lever med hiv och förbättra hivpreventionen på nyckelgruppernas villkor. 

Medlemsavgiften är på 100 SEK per år.

Hiv-Sverige representerar alla personer som lever med och berörs av hiv i Sverige oavsett kön, sexuell läggning och etnisk tillhörighet och arbetar utifrån de erfarenheter och behov personer som lever med hiv har. Vi välkomnar alla som ställer sig bakom våra stadgar, värdegrund och syfte och som vill stödja vårt arbete.

Som medlem får du möjlighet till engagemang, aktiviteter och uppdrag. Du får möjlighet att prenumererar på vårt nyhetsbrev, möjlighet att ingå i det nordiska hivnätverket Hiv-Norden.

Bli medlem redan idag genom formuläret nedan.

Medlemsavgiften är 100 kr per år.

* Samtycker du till att Hiv-Sverige får spara och använda dina uppgifter för att kommunicera med dig samt till att du registreras i Hiv-Sveriges medlemsregister? Dina uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PuL) och GDPR.


Juridiska personer, föreningar och andra demokratiskt uppbyggda organisationer kan genom att bli medlem i Hiv-Sverige visa sin solidaritet med personer som lever med hiv i Sverige, stödja oss i arbetet med att förbättra villkoren och rättigheterna för personer som lever med hiv samt förbättra hivpreventionen på nyckelgruppernas villkor.

Föreningar som organiserar eller har som huvudsyfte att verka för personer som lever med hiv kan ansöka om att bli medlemsföreningar.

Hiv-Sverige representerar alla personer som lever med hiv i Sverige oavsett kön, sexuell läggning och etnisk tillhörighet och arbetar utifrån de erfarenheter och behov personer som lever med hiv har. Vi välkomnar alla som ställer sig bakom våra stadgar, värdegrund och syfte och som vill stödja vårt arbete.

Juridisk person
Som medlem juridisk person får ni möjlighet att deltaga på våra seminarier och konferenser och på organisationsmöte. Ni har dessutom rätt till 1 representant som har närvaro-, yttrande- förslag- och rösträtt på årsmöten.

Medlemsförening
Som medlemsförening får ni möjlighet att deltaga på våra seminarier och konferenser och på organisationsmöte, ni har dessutom rätt till 4 representanter som har närvaro-, yttrande- förslag- och rösträtt på årsmöten.
Bifoga era stadgar om ni ansöker om att bli medlemsförening.

Ansökan
Ansökan behandlas av styrelsen som sedan sänder beslut om antagande.

Medlemsavgift

Juridisk person: 1000 SEK per år.

Medlemsförening: 1500 SEK per år.


Stöd vårt arbete

Red Ribbon (Röda Bandet) är den internationella symbolen för medvetenhet om hiv och aids. Genom att bära ett Red Ribbon stödjer du arbetet till förmån för personer som lever med hiv. Beställ här!